استاندار: جمعیت نامتوازن بلای جان استان تهران است
جمعیت نامتوازن بلای جان استان تهران است تهران بزرگ – ایرنا – استاندار تهران گفت: توسعه جمعیتی نامتوازن که به عنوان بلای جان این استان مطرح است، موجب مشکلات جدی در بخشهای مختلف به ویژه در حوزه تامین آب شده است. به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدصادق معتمدیان شامگاه یکشنبه در جلسه کمیته اضطرار مدیریت مصرف آب

تهران بزرگ – ایرنا – استاندار تهران گفت: توسعه جمعیتی نامتوازن که به عنوان بلای جان این استان مطرح است، موجب مشکلات جدی در بخشهای مختلف به ویژه در حوزه تامین آب شده است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدصادق معتمدیان شامگاه یکشنبه در جلسه کمیته اضطرار مدیریت مصرف آب اظهار کرد: منشا اصلی بخش افزایش جمعیت به صورت نامتوازن، ساخت و سازهایی است که از سوی شهرداریها در حال انجام است.
وی ادامه داد: به طور رسمی در استان تهران ۹۸ هزار و ۶۰۰ پروانه ساختمانی صادر شده که ۵۴ هزار ساختمان ساخته شده است.
وی با اشاره به اینکه توسعه نامتوازن جمعیت بدون در نظر گرفتن زیر ساختهای مختلف در تهران در حال انجام است، افزود: به دلیل افزایش جمعیت بیرویه به طور میانگین به میزان پنج برابر آب شرب کشور در استان تهران مصرف میشود، سهم آب شرب در استانهای دیگر هشت درصد اما در استان تهران ۴۲ درصد است.
استاندار تهران با بیان اینکه استان تهران استان حساس به آب است و باید توجه همه را به این موضوع بسیار مهم جلب کرد، گفت: با تدابیر اندیشیده شده و به همین منظور آبیاری فضای سبز ممنوع بوده و ضروری است که در زمینه مدیریت مصرف آب اقداماتی اساسی انجام شود.
معتمدیان نقش مردم را در راستای کاهش مصرف آب در تهران بسیار مهم ارزیابی کرد و یادآور شد: در این شرایط حساس شهروندان تهرانی نیز باید همکاری لازم در زمینه مدیریت مصرف آب داشته باشند، البته هرگونه قطع آب و برق خط قرمز ما است و باید فرهنگ تجهیز پمپهای آب در استان تهران توسعه داده شود.
استاندار تهران در ادامه بر اجرای دقیق مصوبات کمیته اضطرار در حوزه آب از سوی دستگاههای اجرایی تاکید کرد و از متولیان خواست در زمینه کاهش مصرف اطلاعرسانی لازم را انجام دهند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0