تردد خودروها بین ایران و ارمنستان آسان شد
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، این قرارداد سه جانبه بین کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ایران، کلوپ اتومبیلرانی ارمنستان و یک شرکت خصوصی ایرانی با حضور مهدی سبحانی ـ سفیر ایران در ارمنستان ـ، محمد حسین صوفی ـ رئیس هیأت مدیره و مدیر عامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی جمهوری اسلامی ایران ـ، آرسن مانوکیان ـ رییس کلوپ اتومبیلرانی ارمنستان و سعید دلشاد، مدیر عامل شرکت خصوصی به امضا رسید.
مهدی سبحانی، سفیر ایران در ارمنستان در این مراسم با اشاره به اهمیت تقویت روابط فرهنگی و توسعه همکاری میان ایران و ارمنستان، از گردشگری به عنوان مهمترین موضوع همکاری یاد کرد و گفت: این صنعت میتواند سهم عمدهای در رونق اقتصادی و ارتباطات ملتها و مردم دو کشور داشته باشد.
سبحانی با اشاره به تاریخچه عضویت کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ایران در سازمانهای بینالمللی، از کلوپ اتومبیلرانی ارمنستان دعوت کرد تا از این ظرفیت ویژه استفاده کند.
محمد حسین صوفی، مدیرعامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی نیز با تأکید بر توسعه همکاریهای مشترک در زمینه تسهیل و تسریع تردد گردشگران و مسافران دو کشور، امضاء این قرارداد را اقدامی سازنده و آغازی برای همکاری و تعامل بخشهای گردشگری و اقتصادی میان ایران و ارمنستان دانست.
او بیان برخی از ظرفیتها و توانمندیهای کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ایران و نقش مؤثر این نهاد ریشهدار ایرانی در مجامع بینالمللی و جهانی، آمادگی کانون را برای ارائه خدمات و همکاریهای گسترده در حوزه اتومبیلرانی و گردشگری به کشورهای همسایه، ارمنستان اعلام کرد.
بنابر توضیحات روابط عمومی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی، با امضاء این قرارداد، اتباع کشور ارمنستان به منظور سفر به ایران و همچنین دیگر کشورها میتوانند با استفاده از خدمات کانون جهانگردی و اتومبیلرانی جمهوری اسلامی ایران، «کارنه دوپاساژ» یا دفترچه عبور گمرکی برای خودروهای خود دریافت کنند.
تسهیل و تسریع در تردد خودروهای ارمنستانی به ایران، کمک به توسعه گردشگری و ورود گردشگران خارجی به ایران و تقویت روابط گردشگری و حمل و نقل با کشورهای همسایه از مهمترین اهداف امضاء قرارداد صدور کارنه دوپاساژ برای خودروهای اتباع ارمنستانی میان کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ایران و کلوپ اتومبیلرانی ارمنستان است.
“کارنه دو پاساژ” Carnet de Passages en Douane (CPD)، دفترچه عبور گمرکی است که با حذف تشریفات گمرکی، برای تسهیل در تردد و ورود موقت وسایل نقلیه از مرزهای زمینی برخی کشورها استفاده میشود. این مجوز به صورت ۵، ۱۰، ۱۵ و ۲۵ برگ است که در هر بار عبور از مرز یک کشور، یک برگ آن باطل میشود و اعتبار آن یک سال است.
این سند، تسهیلکننده سفر زمینی بینالمللی است. افزون بر این، خودرو از این لحاظ که دوباره به سرزمین اصلی بازگردد، گارانتی میشود.
کنوانسیون ورود موقت وسایل نقلیه شخصی و قرارداد «کارنه دو پاساژ» در سال ۱۹۵۴ توسط ۵۴ کشور امضا شد و ایران نیز از سال ۱۳۹۱ به کنوانسیون ورود موقت پیوسته است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0