در اختتامیه اینوتکس ۲۰۲۵ مطرح شد؛  انعقاد ۶ توافق‌نامه بین‌المللی به ارزش دو میلیارد دلار در اینوتکس چهاردهم

تهران- ایرنا- رئیس پارک فناوری پردیس در اختتامیه اینوتکس ۲۰۲۵ از انعقاد ۶ توافق‌نامه بین‌المللی به ارزش دو میلیارد دلار در جریان این رویداد فناورانه خبر داد. به گزارش گروه علمی ایرنا از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، اینوتکس ۲۰۲۵ بعد از چهار روز تلاش بی‌وقفه بعد از ظهر امروز ۱۲ اردیبهشت‌ماه در جمع اهالی این

کد خبر : 15582
تاریخ انتشار : شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱:۵۸

 انعقاد ۶ توافق‌نامه بین‌المللی به ارزش دو میلیارد دلار در اینوتکس چهاردهم

تهران- ایرنا- رئیس پارک فناوری پردیس در اختتامیه اینوتکس ۲۰۲۵ از انعقاد ۶ توافق‌نامه بین‌المللی به ارزش دو میلیارد دلار در جریان این رویداد فناورانه خبر داد.

به گزارش گروه علمی ایرنا از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، اینوتکس ۲۰۲۵ بعد از چهار روز تلاش بی‌وقفه بعد از ظهر امروز ۱۲ اردیبهشت‌ماه در جمع اهالی این زیست‌بوم به کار خود پایان داد.

در ابتدای این مراسم، رئیس پارک فناوری پردیس کوشید تا گزارشی از آنچه در این رویداد بین‌المللی سپری شده، ارائه کند و در این راستا گفت: تجاری‌سازی و تولید محصولات رقابت‌پذیر از اهداف این پارک است و با این رویکرد تاکنون ۳.۵ میلیون دلار سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی در این پارک صورت گرفته است.

مهدی صفاری‌نیا ادامه داد: از سوی بخش خصوصی ۴۰۰ هزار متر مربع فضای تحقیقاتی و فناوری در پارک فناوری پردیس ایجاد شده است، ۹ هزار نفر در مجموعه‌های پارک مشغول به فعالیت هستند و شرکت‌های این پارک موفق به صادرات ۳۴۰ میلیون یورویی شده‌اند.

این مقام مسئول، تعداد محصولات دانش‌بنیان تولید شده در شرکت‌های مستقر در پارک را ۲۵۰۰ محصول عنوان کرد و افزود: تولید این محصولات در یک سال اخیر از خروج ۷۰۰ میلیون یورو از کشور جلوگیری کرده است.

صفاری‌نیا با بیان اینکه برخی از طرح‌های ملی و بین‌المللی به این پارک واگذار شده‌است، خاطرنشان کرد: نمونه آن فن‌باراز ملی ایران است که ماموریت داد و ستد فناوری را بر عهده دارد. علاوه بر آن شبکه تبادل فناوری هشت کشور اسلامی نیز بر عهده ما است.

دومین المپیک فناوری، امسال با تمرکز بر هوش مصنوعی و رباتیک برگزار می‌شود

رئیس پارک فناوری پردیس برگزاری المپیک فناوری را از دیگر برنامه‌های این پارک برشمرد و گفت: دومین دوره این رویداد؛ امسال برگزار خواهد شد. تمرکز این المپیک در دور اول بر حوزه‌هایی چون هوش‌مصنوعی، رباتیک، پهپاد و برنامه‌نویسی بود و در دومین دوره اما نگاهی بین‌المللی داریم.

او ادامه داد: در بخش نمایشگاهی این دوره، ۴۵۰ غرفه برپا شد، شبکه‌سازی و سرمایه‌گذاری از رویکردهای این رویداد بوده و از رهگذر آن در مدت چهار روز، ۶ رویداد تقاضامحور در حوزه‌های شیمیایی، الکترونیک، لوازم خانگی و نفت و گاز برگزار شد.

به گفته این مقام مسئول، برگزاری ۲۵۰ جلسه سرمایه‌گذاری از دیگر بخش‌های اینوتکس چهاردهم بوده است.

صفاری‌نیا، انعقاد ۶ توافق‌نامه بین‌المللی به ارزش دو میلیارد دلار را از دستاوردهای این دوره از اینوتکس برشمرد و خاطرنشان کرد: امروز همچنین اختتامیه مسابقه استارتاپی برگزار و طی آن برترین‌ها معرفی شدند.

وی، تور دانشجویی را از دیگر بخش‌های این رویداد دانست و گفت: در جریان این تور ۳۶۰۰ دانشجو از ۵۴ دانشگاه از نمایشگاه اینوتکس بازدید کردند.

رونمایی از پوستر اینوتکس ۲۰۲۶ و اهدای جوایز به برندگان بخش‌های مختلف این رویداد بین‌المللی از دیگر برنامه‌های اختتامیه بود.

به گزارش ایرنا، نمایشگاه بین‌المللی فناوری و نوآوری (INOTEX ۲۰۲۵) از نهم اردیبهشت در محل پارک فناوری پردیس آغاز به کار کرد و به مدت چهار روز پذیرای بازدیدکنندگان بود.

اینوتکس که امسال چهاردهمین دوره خود را پشت سر گذاشت، یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای فناوری در منطقه به شمار می‌آید و هر ساله میزبان طیف گسترده‌ای از شرکت‌های دانش‌بنیان، استارتاپ‌ها، مراکز نوآوری، نهادهای حمایتی و سرمایه‌گذاران است.

در این دوره از نمایشگاه، بیش از ۵۰۰ مجموعه نوآور از ایران و کشورهای دیگر شرکت داشتند و بخش‌هایی همچون «اینوتکس پیچ» (رقابت استارتاپی)، «استیج اصلی» (سخنرانی‌های تاثیرگذار)، نشست‌های تخصصی، جلسات انتقال تجربه (Mentoring) و نمایشگاه محصولات فناورانه برپا بود.

علاوه بر معرفی تازه‌ترین فناوری‌ها در حوزه‌هایی نظیر هوش مصنوعی، انرژی‌های نو، فناوری پزشکی و اینترنت اشیا، کارگاه‌های آموزشی متنوعی نیز برای علاقه‌مندان و فعالان کسب‌وکار برگزار شد.

در این دوره از اینوتکس، فناوری هوش‌مصنوعی جایگاه ویژه‌ای داشت. بخش قابل توجهی از غرفه‌های نمایشگاه به معرفی محصولات، خدمات و راهکارهای مبتنی بر هوش مصنوعی اختصاص یافته بود. استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلفی چون هوش مصنوعی پزشکی، پردازش زبان طبیعی، بینایی ماشین، رباتیک و تحلیل داده‌های کلان (Big Data) به ارائه نوآوری‌های خود پرداختند.

همچنین، در قالب نشست‌ها و کارگاه‌های تخصصی، موضوعاتی نظیر فرصت‌ها و چالش‌های هوش‌مصنوعی در ایران، هوش مصنوعی مولد (Generative AI) و کاربردهای آن در صنایع مختلف مورد بحث قرار گرفت.

برگزاری جلسات ویژه‌ با حضور استادان برجسته، متخصصان و کارآفرینان حوزه هوش مصنوعی، فرصت مناسبی برای علاقه‌مندان ایجاد کرد تا از تازه‌ترین تحولات این فناوری در سطح ملی و بین‌المللی آگاه شوند و ارتباطات حرفه‌ای خود را گسترش دهند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.