در دیدار مقامات پست ایران و مدیر کل دفتر بین الملل اتحادیه پستی جهانی؛بهرهبرداری بیشتر از هوش مصنوعی در عملیات پستی مورد تاکید قرار گرفت
تهران-ایرنا- مدیرکل دفتر ارتباطات و امور بینالملل شرکت ملی پست و «ماساهیکو متوکی» مدیرکل دفتر بینالملل اتحادیه پستی جهانی بر استفاده بیشتر از هوش مصنوعی در عملیات پستی تاکید کردند. به گزارش ایرنا از شرکت ملی پست، «مهدی مقصودی» که با هدف شرکت در اجلاس سالانه شورای عملیات پستی (POC) به سوئیس سفر کرده است، با
تهران-ایرنا- مدیرکل دفتر ارتباطات و امور بینالملل شرکت ملی پست و «ماساهیکو متوکی» مدیرکل دفتر بینالملل اتحادیه پستی جهانی بر استفاده بیشتر از هوش مصنوعی در عملیات پستی تاکید کردند.
به گزارش ایرنا از شرکت ملی پست، «مهدی مقصودی» که با هدف شرکت در اجلاس سالانه شورای عملیات پستی (POC) به سوئیس سفر کرده است، با مدیران و مقامات حاضر در اجلاس از جمله مدیر کل اتحادیه پستی جهانی در خصوص توسعه مناسبات پستی میان ایران و سایر کشورها بحث و تبادل نظر کرد.
در نشست مجمع عمومی این شورا در سالجاری، گردهمایی با هدف «نوآوری در پست» با تاکید بر نقش هوش مصنوعی در کسب و کار پستی برگزار و پیمایش تجربه مشتری در عصر حاضر، در بهرهگیری از هوش مصنوعی در افزایش تجارب مثبت میان کارکنان و مشتریان و کمک گرفتن از آن، در افزایش اطلاعات پستی و قدرت انتخاب مشتری، مطرح شد.
شورای راهبری به همراه شورای عملیات پستی، دو بار در سال، جلساتی را بهصورت منظم در شهر برن (سوئیس) برگزار میکنند که شورای عملیات پستی، پاسخگوی مسائل عملیاتی، تجاری، فنی و اقتصادی مرتبط با سرویسهای پستی است.
شورای عملیات پستی متشکل از چهار کمیته اصلی است که به موضوعاتی نظیر زنجیره تامین، خدمات فیزیکی و تجارت الکترونیک، توسعه بازارها و نوآوری و سرویس پست مالی میپردازد.
این شورا همچنین پیرامون استانداردهای فنی، عملیات پستی یا سایر فرآیندهای مرتبط به کشورهای عضو مشورت میدهد.
شورای راهبری (CA) با ۴۱ عضو و شورای عملیات پستی (POC) با ۴۸ عضو دو نهاد مهم پستی بین المللی، بعد از کنگره پستی جهانی هستند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0