سخنگوی اتاق اصناف ایران در گفتوگو با ایلنا: عزم اتاق اصناف ایران بر مدیریت اشتغال افغانستانیها/ برخی از مهاجران پروانه کسب دارند
کد خبر : ۱۵۲۷۱۳۲ به گفته سخنگوی اتاق اصناف ایران؛ در سامانه ملی اصناف شرایطی ایجاد شده که افغانستانیهای مقیم ایران پروانه کسب بگیرند و کسبوکار خود را راهاندازی کنند. مهدی امیدوار، سخنگوی اتاق اصناف ایران در گفتوگو با خبرنگار ایلنا از عزم اتاق اصناف ایران بر مدیریت اشتغال اتباع خارجی بهویژه افغانستانیها در کشور گفت
به گفته سخنگوی اتاق اصناف ایران؛ در سامانه ملی اصناف شرایطی ایجاد شده که افغانستانیهای مقیم ایران پروانه کسب بگیرند و کسبوکار خود را راهاندازی کنند.
مهدی امیدوار، سخنگوی اتاق اصناف ایران در گفتوگو با خبرنگار ایلنا از عزم اتاق اصناف ایران بر مدیریت اشتغال اتباع خارجی بهویژه افغانستانیها در کشور گفت و توضیح داد: امروز صبح نیز این دغدغه مجددا در جلسه هیات رییسه اتاق اصناف ایران پیگیری خواهد شد و در این جلسه به موضوع مدیریت اشتغال اتباع خارجی در اصناف گوناگون و انتقال مهارتهای فنی به آنها پرداخته میشود.
وی افزود: اتاق اصناف این موضوع را قبول دارد که ورود سیل عظیم افغانستانیها در بازار کار ایران فرصتهای اشتغال را از ایرانیها سلب میکند.
امیدوار خاطرنشان کرد: البته شماری از افغانستانیهایی که در ایران اقامت دارند شهروند کشور ما محسوب میشوند؛ این افراد از حق و حقوقی برخوردار هستند، حق اشتغال هم به آنها داده میشود و حتی در سامانه ملی اصناف شرایطی ایجاد شده که افغانستانیهایی که مجوز اقامت دارند از این امتیاز برخوردار باشند که تحت شرایطی پروانه کسب بگیرند و کسبوکار خود را راهاندازی کنند.
امیدوار تصریح کرد: اما شماری از افغانستانیها نیز بدون داشتن مجوز اقامت و کار در ایران مشغول به کار هستند و اتاق اصناف همانطور که در مورد مشمولین سربازی به اتحادیهها نامههای متعددی ارسال و تاکید میکند که این افراد نباید استخدام شوند در مورد اتباع خارجی که مجوز اقامت ندارند نیز همین تاکید را دارد.
سخنگی اتاق اصناف اظهار کرد: اتاق اصناف بر این باور است که استخدام کارگران افغانی هر چند ارزانتر از کارگران ایرانی تمام میشود اما این امر به معنای انتقال دانش و مهارت ایرانیها به افغانستانیها است و اتاق اصناف هم در کنار دیگر نهادهای کشور این خطر را احساس کرده که فرصتهای شغلی ایرانیها دارد در اختیار افغانستانیها قرار میگیرد.
وی اضافه کرد: حضور افغانستانیها اکنون در صنوفی مانند رستورانداری، تولید کیف و کفش و پوشاک بسیار پررنگ است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0