معاون پارلمانی وزارت نیرو:برق خورشیدی مددجویان کمیته امداد گلستان ۲۰ درصد بالاتر خریداری میشود
گرگان- ایرنا- معاون مالی، حقوقی و پارلمانی وزارت نیرو گفت: برق خورشیدی تولیدی مددجویان کمیته امداد گلستان به شرط استفاده از تجهیزات بومی با ۲۰ درصد بالاتر از قیمت کنونی (۳۰ هزار ریال هر کیلو وات) نسبت به سایر استان خریداری خواهد شد. به گزارش ایرنا، مجتبی توانگر عصر پنجشنبه در آیین احداث مزرعه تولید انرژی خورشیدی
گرگان- ایرنا- معاون مالی، حقوقی و پارلمانی وزارت نیرو گفت: برق خورشیدی تولیدی مددجویان کمیته امداد گلستان به شرط استفاده از تجهیزات بومی با ۲۰ درصد بالاتر از قیمت کنونی (۳۰ هزار ریال هر کیلو وات) نسبت به سایر استان خریداری خواهد شد.
به گزارش ایرنا، مجتبی توانگر عصر پنجشنبه در آیین احداث مزرعه تولید انرژی خورشیدی در روستای مرزی و محروم سقرتپه گمیشان، اظهار کرد: برق تولیدی خورشیدی در کشور هر کیلو وات ۲۵ هزار ریال و مددجویان کمیته امداد هر کیلو وات ۳۰ هزار ریال توسط وزارت نیرو خرید میشود.
وی اظهار امیدواری کرد خرید با قیمت بالاتر انرژی خورشیدی از مددجویان سرعت بیشتری به تولید انرژی خورشیدی در استان گلستان بدهد.
توانگر یادآور شد: همچنین وزارت نیرو از طرحهای حمایتی دستگاهها در رفع ناترازی برق در کشور حمایت میکند.
نماینده مردم کردکوی، ترکمن، بندرگز و گمیشان در مجلس شورای اسلامی هم در این مراسم گفت: احداث مزرعه انرژی خورشیدی در منطقه محروم و مرزی گمیشان توسط کمیته امداد امام خمینی(ره) اقدام مهمی در راه توانمندسازی خانوادههای مددجویان و دهکهای یک تا پنج کم درآمد است.
عبدالجلال ایری در خصوص اجرای تعرفه گرمسیری برق در منطقه که مطالبه چندین ساله مردم است، افزود: این طرح که در دولت سیزدهم مصوبه گرفت، در دولت چهاردهم به اجرا در آمده است.
وی با اشاره به ظرفیت های بکر شهرستان گمیشان، گفت: ضرورت دارد بیشتر به ظرفیتهای این منطقه محروم و مرزی برای تولید ثروت ساکنان آن توجه شود.
ایری در ادامه گریزی به تنش آبی مرزنشینان استان از جمله گمیشان زد و خواستار توجه بیش از گذشته وزارت نیرو در حل آن با اجرای برنامههای کوتاه مدت (حفر چاه) و بلندمدت ( اجرای طرح شیرین سازی آب خزردر استان گلستان) شد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) گلستان هم گفت: احداث مزرعه انرژی خورشیدی در روستای سقر تپه گمیشان با اهدای زمین به مساحت ۲ هکتار از سوی خیر تاج محمد طیبی، با سرمایهگذاری ۳۶۰ میلیارد ریال به اجرا میآید.
عیسی بابایی افزود: در این مزرعه، ۲۴۰ طرح پنل انرژی خورشیدی نصب میشود که در مجموع ظرفیت تولید ۱.۲ مگاوات برق را دارد.
وی ادامه داد: برای راهاندازی هر پنل خورشیدی در مزرعه به هر فرد متقاضی اعم از مددجو یا دهکهای یک تا پنج کم در آمد روستای سقرتپه گمیشان، یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات ارزان قیمت توسط کمیته امداد استان ارائه میشود.
بابایی افزود: تولید برق در مزرعه هم به صورت تضمینی تا ۲۰ سال توسط وزارت نیرو خریده میشود.
وی یادآور شد: بهرهبرداری از مزرعه انرژی خورشیدی در سقرتپه گمیشان تا ۲ ماه آینده مورد بهرهبرداری قرار خواهد گرفت.
در پایان این آیین، عملیات اجرایی احداث مزرعه خورشیدی با حضور خیر تاج محمد طیبی از اهالی روستای سقرتپه و مسوولان استانی از جمله معاون امور عمرانی استانداری، مدیران شرکت تابعه وزارت نیرو در استان و فرماندار گمیشان آغاز شد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0