۱۵ اختراع در مرکز رشد دانشگاه شهرکرد به ثبت رسید
شهرکرد – ایرنا – مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه شهرکرد با اشاره به آغاز فعالیت این مرکز از سال ۸۶ تاکنون گفت: نتیجه تلاشهای فناوران مرکز رشد دانشگاه شهرکرد در این مدت ثبت ۱۵ اختراع بوده است. افسانه قانی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: همچنین محصولات فناورانه توسعهیافته در مرکز رشد دانشگاه شهرکرد
شهرکرد – ایرنا – مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه شهرکرد با اشاره به آغاز فعالیت این مرکز از سال ۸۶ تاکنون گفت: نتیجه تلاشهای فناوران مرکز رشد دانشگاه شهرکرد در این مدت ثبت ۱۵ اختراع بوده است.
افسانه قانی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: همچنین محصولات فناورانه توسعهیافته در مرکز رشد دانشگاه شهرکرد تاکنون ۵.۵ میلیارد ریال فروش داشته است.
وی با اشاره به ارائه ۱۴۳ ایده فناورانه به مرکز رشد دانشگاه شهرکرد از زمان تأسیس این مرکز تاکنون اظهار داشت: از این تعداد ایده دریافتی ۱۳۲ ایده با موفقیت پذیرفته و وارد مراحل اجرایی شدهاند که تاکنون ۹۳ ایده با موفقیت به سرانجام رسیده است.
مدیر مرکز رشد و واحدهای فناوری دانشگاه شهرکرد گفت: در زمان حاضر ۲۲ واحد فناور در این مرکز مستقر و مشغول به فعالیت هستند.
قانی مهمترین رویکردهای مرکز رشد دانشگاه شهرکرد را گسترش همکاریهای صنعتی و ایجاد پیوندهای قویتر با صنایع محلی و ملی برای انتقال فناوری و تشویق واحدهای فناور به سمت فناوریهای نوظهور از جمله هوش مصنوعی، زیست فناوری و انرژیهای نوین عنوان کرد.
وی توسعه آموزش، مشاوره و ارائه برنامههای آموزشی و مشاورهای تخصصیتر برای ارتقای دانش فنی و مدیریتی واحدهای فناور، افزایش جذب سرمایهگذاری وایجاد بستری برای جذب سرمایهگذاران بخش خصوصی و دولتی به منظور توسعه کسبوکارهای نوپا را از دیگر رویکردهای مرکز رشد دانشگاه شهرکرد معرفی کرد.
مدیر مرکز رشد و واحدهای فناوری دانشگاه شهرکرد گفت: کمبود منابع مالی و تامین نشدن بودجه کافی برای حمایت از همه واحدهای فناور از مهمترین چالشهای پیش روی این مرکز است.
وی فضای محدود را از دیگر چالشهای مرکز رشد دانشگاه شهرکرد عنوان کرد و افزود: این مرکز برای پذیرش تعداد بیشتری از استارتاپها به توسعه فیزیکی و زیرساختی نیاز دارد.
قانی با اشاره به تعامل نداشتن موثر مرکز رشد دانشگاه شهرکرد با صنایع بزرگ اضافه کرد: پایین بودن سطح همکاری با برخی از صنایع بزرگ کشور میتواند مانعی برای تجاریسازی فناوریها باشد به همین دلیل توسعه این همکاریها برای رشد مرکزضروری است.
به گفته قانی، ارزیابی حمایت از فعالیتهای دانشبنیان نشان میدهد با وجود محدودیتها، این مرکز توانسته است محیطی مناسب برای رشد و توسعه فناوریهای نوآورانه ایجاد کند.
وی با تقدیر از تلاشهای انجام شده برای حمایت از ایدهها و تجاریسازی آنها گفت: به منظور تقویت و گسترش این فعالیتها، نیاز به افزایش منابع مالی، تقویت همکاریهای بینالمللی و توسعه زیرساختهای فیزیکی وجود دارد.
قانی اضافه کرد: مرکز رشد دانشگاه شهرکرد، به عنوان یکی از نهادهای پیشرو در حمایت از فعالیتهای نوآورانه و دانشبنیان، در سالهای اخیر نقش موثری در توسعه فناور و تجاریسازی ایدهها ایفا کرده است.
وی با بیان اینکه این مرکز با هدف ایجاد بستری مناسب برای رشد و توسعه ایدههای فناورانه و حمایت از استارتاپها، واحدهای فناور و شرکتهای دانشبنیان در سال ۱۳۸۶ تأسیس شد گفت: تاریخچه مرکز رشد دانشگاه شهرکرد نشان از روندی پویا و رو به رشدی دارد که در طی سالهای گذشته، توانسته است تعداد قابل توجهی از ایدهها و واحدهای فناور را جذب و حمایت کند.
به گزارش ایرنا، دانشگاه شهرکرد با داشتن سه پردیس علمی در شهرکرد، فارسان و بروجن و هفت دانشکده پذیرای هفت هزار دانشجو و ۳۸۸ عضو هیات علمی است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0