۷۰ درصد تولیدکنندگان موتورسیکلت کشور در قم مستقر هستند
قم – ایرنا – عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با اشاره به وجود ۵۰ واحد فعال تولید موتورسیکلت و دوچرخه در قم را مورد اشاره قرار داد و گفت: بیش از ۷۰ درصد تولیدکنندگان این صنعت کشور در قم مشغول به فعالیت هستند. به گزارش عصر پنجشنبه ایرنا، ابوالفضل حجازی در همایش بررسی چالشهای پیشروی صنعت موتورسیکلت
قم – ایرنا – عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران با اشاره به وجود ۵۰ واحد فعال تولید موتورسیکلت و دوچرخه در قم را مورد اشاره قرار داد و گفت: بیش از ۷۰ درصد تولیدکنندگان این صنعت کشور در قم مشغول به فعالیت هستند.
به گزارش عصر پنجشنبه ایرنا، ابوالفضل حجازی در همایش بررسی چالشهای پیشروی صنعت موتورسیکلت و دوچرخه کشور در سالن همایش اتاق بازرگانی و صنایع و معادن استان قم همچنین اظهار داشت: ۱۰۰ درصد سرمایهگذاری در این صنعت، خصوصی است و باید بگویم که سرمایهگذاری مالی در گردش این صنعت ۵۵۰ هزار میلیارد ریال است از اینرو مسئولان استان برای حل مشکلهای این صنعت بهویژه تامین ارز و مشکلات ساختاری و قانونی، جدیت بیشتری داشته باشند.
وی همچنین گفت: بیش از هفت هزار تَن به صورت ثابت در این عرصه شاغل هستند، از این تعداد حدود پنجهزار نفر در واحدهای صنعتی مستقر در استان است، بهطور غیرمستقیم آمار شاغلان چند برابر این تعداد برآورد میشود.
حجازی بیان داشت: در حال حاضر ۴۰۰ مدل موتورسیکلت در ۴۴ کارخانه فعال سراسر کشور تولید میشود که سطح قیمتی آنها از ۸۰۰ میلیون ریال تا پنج میلیارد ریال است، قیمت دوچرخه نیز از حدقل ۳۰ میلیون ریال تا ۱۰۰ میلیون ریال است.
وی با تاکید بر لزوم رفع مشکلهای تولیدکنندگان در زمینه تامین ارز و نقدینگی بیان کرد: بانکهای قم به صنعت موتور و دوچرخه حتی به اندازه برخی کارخانههای جزیی نیز بها ندادهاند. تولیدکنندگان بیشتر از منابع مالی سایر استانها بهره مند شدهاند.
عضو هیات مدیره صنعت تولید موتورسیکلت کشور همچنین خاطرنشان کرد: در پنج سال اخیر حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار دستگاه موتورسیکلت تولید داشتهایم و پیشبینی میکنیم در سال جاری بیش از ۶۰۰ هزار دستگاه تولید داشته باشیم.
وی یادآور شد: همچنین در سال جاری در زمینه تولید دوچرخه کاهش قابل توجهی را شاهد هستیم، که بخش زیادی از آن به خاطر اختصاص ندادن ارز مورد نظر به این صنعت بودهاست.
حجازی اظهار کرد: افزایش بومیسازی، تقویت حمایت از سازندگان قطعههای داخلی، کاهش وابستگی ارزی، انتقال تکنولوژی و نیز بهبود کیفیت و استاندارد محصولها از جمله شاخصهای مطرح در چشم انداز پنج ساله صنعت موتور سیکلت و دوچرخه تا سال ۱۴۰۸ است.
وی تاکید کرد: با توجه به ابعاد اشتغالزایی و گردش مالی این صنعت، حمایت بیشتر از تولیدکنندگان ضروری است، در تامین نقدینگی، مالیات و بیمه و تامین اجتماعی شرایطی برای رونق این صنعت در نظر گرفته شود.
وی افزود: در سطح قم جایگاه خوبی در موضوع تصمیمسازی و تصمیمسازی صنعت تولید موتور و دوچرخه نداریم، به همین دلیل انتظار داریم نمایندگان این صنعت مورد توجه و مشورت قرار گیرند و مسئولان استان نیز زمینه مساعدی برای رونق تولید این بخش را فراهم کنند.
حمایت جدی از صنعت تولید موتورسیکلت ضروری است
نماینده قم در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: حمایت از صنعت تولید موتور و دوچرخه باید به صورت جدی صورت گیرد چرا که این صنعت در کاهش آلودگی هوا و ترافیک نقش مهمی دارد، در شکلگیری فرهنگ حملونقل و زیست مردم نیز تاثیرگذار است.
حجتالاسلام و المسلمین مجتبی ذوالنوری در ادامه تاکید کرد: باید فرهنگ استفاده درست از موتورسیکلت و دوچرخه را در جامعه نهادینه کنیم تا بهرهگیری از صنعت و تکنولوژی به معضلی در کشور تبدیل نشود.
وی گفت: تولید موتور و دوچرخه از ابزارهای مهم باز کردن مشکلات ترافیکی در کشور است، استفاده از دوچرخه که به افزایش تندرستی و سلامتی مردم و جوانان نیز کمک زیادی میکند.
نماینده قم بیان کرد: اگر بخواهیم بومیسازی این صنعت مقرون به صرفه باشد باید بازار رقابتی باشد و با نگاه به کشورهای همسایه و منطقه، بازار فروشی برای محصولهای خود تدارک ببینیم.
وی افزود: البته دولت و مجلس باید تسهیلاتی فراهم کنند که تولیدکننده تشویق به افزایش تولید شود و نباید خود را منحصر به بازار داخلی کنیم.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0