تمرکز اندیشکده آمریکایی بر «پیامهای متناقض ترامپ» و تاکید تهران بر «مذاکرات غیرمستقیم»
تهران- ایرنا- اندیشکده «شورای روابط خارجی» نوشت که ایران و آمریکا هفت سال پس از خروج «دونالد ترامپ» از توافق هستهای مذاکره می کنند؛ درحالیکه ترامپ پیام های متناقضی را صادر میکند و تهران هم گفتوگوها را غیرمستقیم دانست. به گزارش روز سه شنبه ایرنا، این اتاق فکر شناختهشده آمریکایی در مورد مذاکره میان ایالات متحده

تهران- ایرنا- اندیشکده «شورای روابط خارجی» نوشت که ایران و آمریکا هفت سال پس از خروج «دونالد ترامپ» از توافق هستهای مذاکره می کنند؛ درحالیکه ترامپ پیام های متناقضی را صادر میکند و تهران هم گفتوگوها را غیرمستقیم دانست.
به گزارش روز سه شنبه ایرنا، این اتاق فکر شناختهشده آمریکایی در مورد مذاکره میان ایالات متحده و ایران تحلیلی را در خبرنامه روزانه خود به قلم «الیوت آبرامز» منتشر کرد.
این اندیشکده مهمترین خبر روز را همین موضوع دانست و عنوان داشت که ایالات متحده و ایران قرار است روز شنبه مذاکرات هستهای سطح بالایی را برگزار کنند؛ این مذاکرات هفت سال پس از آن صورت میگیرد که ترامپ از توافق هستهای ایران خارج شد.
در بخشی از گزارش آمده است که ترامپ این مذاکرات را «مستقیم» خواند، حال آنکه وزیر امور خارجه ایران گفتوگوها در عمان را غیرمستقیم دانست.
شورای روابط خارجی ضمن تکرار ادعاهای کاخ سفید علیه تهران عنوان داشت که روز گذشته روسیه نیز آمادگی خود را برای کمک به حل تنشهای هستهای میان آمریکا و ایران اعلام کرد. رسانههای دولتی روسیه هم گزارش دادند که امروز چین، ایران و روسیه نشستی را درباره برنامه هستهای ایران برگزار میکنند.
این تحلیل با اشاره به پیام های متناقض رئیس جمهوری آمریکا افزود: ترامپ هم تهدید بازگشت تحریمهای «فشار حداکثری» را مطرح کرده و هم تمایل خود را برای رسیدن به توافق با ایران ابراز داشته است. مقامات ایرانی نیز پیامهایی متنوع را ارسال کردهاند.
شورای روابط خارجی به ابراز امیدواری ترامپ برای انجام مذاکرات موفق با ایران پس از دیدارش با نخست وزیر رژیم صهیونیستی در دفتر بیضی کاخ سفید پرداخت و سپس پیام عراقچی در شبکههای اجتماعی را منتشر کرد که نوشته بود دیدار روز شنبه «همانقدر که یک فرصت است، یک آزمون نیز محسوب میشود. توپ در زمین آمریکاست».
در پایان گزارش اظهارنظر یکی از مشاوران ترامپ مطرح شد که گفت: رئیسجمهور واقعاً میخواهد مذاکره کند. او در دوره اول ریاستجمهوری خود هم چنین قصدی داشت. به یاد داشته باشید که هدف از فشار حداکثری سرنگونی حکومت (ایران) نبود؛ هدف، مذاکره با ایران بود. فکر میکنم سوال اصلی این است که رئیسجمهور چه چیزی را به عنوان موفقیت در مذاکرات خواهد پذیرفت؟»
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0