معاون سازمان انرژی اتمی ایران خبر داد: حضور ۳۰ دانشگاه و ۱۲۰۰ متخصص در کنفرانس ملی هستهای ایران
تهران – ایرنا – معاون سازمان انرژی اتمی ایران گفت: سی و یکمین کنفرانس ملی هستهای ایران در حالی برگزار میشود که بیش از ۱۲۰۰ نفر از فعالان علمی، پژوهشی و صنعتی و ۳۰ دانشگاه کشور بهمنظور تقویت پیوند علوم و فنون هستهای در مشهد گرد هم میآیند. به گزارش ایرنا جواد کریمی ثابت در گفت

تهران – ایرنا – معاون سازمان انرژی اتمی ایران گفت: سی و یکمین کنفرانس ملی هستهای ایران در حالی برگزار میشود که بیش از ۱۲۰۰ نفر از فعالان علمی، پژوهشی و صنعتی و ۳۰ دانشگاه کشور بهمنظور تقویت پیوند علوم و فنون هستهای در مشهد گرد هم میآیند.
به گزارش ایرنا جواد کریمی ثابت در گفت وگوی خبری با شبکه استانی خراسان رضوی اظهار کرد: با تلاش انجمن هستهای و حمایت و پشتیبانی سازمان انرژی اتمی، سیویکمین کنفرانس ملی هستهای ایران به مدت سه روز در شهر مقدس مشهد برگزار میشود.
وی افزود: در این رویداد علمی، بیش از یک هزار و ۲۰۰ نفر از دانشگاهیان، فعالان بخش خصوصی و صنعتگران حضور دارند و جدیدترین دستاوردهای خود را به اشتراک میگذارند.
معاون سازمان انرژی اتمی گفت: دانشگاهها، اساتید و دانشجویان یافتههای علمی خود را در معرض نقد و بررسی قرار داده و با یکدیگر و نیز با صنعت به اشتراک میگذارند.
وی تصریح کرد: از سوی دیگر، صنعت هستهای نیز آخرین تجربیات و دستاوردهای خود را به جامعه علمی کشور ارایه خواهد کرد.
کریمی ثابت با بیان اینکه این نشست بدون تردید زمینهساز توسعه علمی و گسترش دانش خواهد بود، گفت: مشارکت بیش از ۳۰ دانشگاه کشور در سی و یکمین کنفرانس ملی علوم و فنون هستهای حائز اهمیت است.
معاون سازمان انرژی اتمی ایران ادامه داد: در کنار محورهای اصلی کنفرانس، ۳۰نشست تخصصی برنامهریزی شده و بیش از ۱۵۰ سخنرانی علمی برگزار خواهد شد.
رییس انجمن هستهای ایران توضیح داد: بیش از ۵۰۰ مقاله به دبیرخانه کنفرانس ارسال شد که حدود ۴۰۰ مقاله برای ارایه پذیرفته شدهاند.
وی تصریح کرد: کنفرانسهای علمی نه تنها در رشد و گسترش دانش موثرند، بلکه نقش مهمی در ساختاردهی و جهتبخشی به مسیر علمی کشور ایفا میکنند.
رییس مرکز ملی نظام کیفیت و استانداردهای اتمی ایران افزود: هنگامی که دانشگاه در ارتباط مستقیم با صنعت قرار گیرد و دستاوردهای خود را به اشتراک بگذارد، میتواند مسیر پژوهشی آینده خود را بر اساس نیازهای واقعی جامعه و صنعت انتخاب کند.
وی گفت: این روند آشنایی با چالشهای صنعتی، جهتگیری فناوری و پژوهش دانشگاهی را «مسالهمحور» خواهد کرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0