احمدیان برای شرکت در نشست بریکس وارد سنپترزبورگ شد + فیلم
سنپترزبورگ – ایرنا- علی اکبر احمدیان نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان روز سهشنبه به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در نشست مقامهای عالی امنیتی کشورهای عضو بریکس وارد سنپترزبورگ شد. به گزارش خبرنگار ایرنا، دبیر شورای عالی امنیت ملی در بدو ورود به فرودگاه بینالمللی پولکوو سنپترزبورگ مورد
سنپترزبورگ – ایرنا- علی اکبر احمدیان نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان روز سهشنبه به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در نشست مقامهای عالی امنیتی کشورهای عضو بریکس وارد سنپترزبورگ شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، دبیر شورای عالی امنیت ملی در بدو ورود به فرودگاه بینالمللی پولکوو سنپترزبورگ مورد استقبال کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه و یوگنی گریگوریف عضو دولت سنپترزبورگ و رئیس کمیته روابط خارجی این استان قرار گرفت.
در این اجلاس علاوه بر نشست اعضای بریکس، نشست مشترکی نیز با حضور نمایندگان عالی رتبه امنیتی برخی از کشورهای جنوب از جمله اندونزی ،ترکیه قزاقستان، صربستان تایلند، بلاروس، ویتنام ونزوئلا ،ازبکستان، نیکاراگوئه، کوبا، جمهوری آذربایجان، بحرین، بنگلادش، سریلانکا، موریتانی و لائوس برگزار خواهد شد.
در حاشیه این دو نشست، دکتر احمدیان با برخی از همتایان خود ملاقاتهای جداگانه ای خواهد داشت.
دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در ملاقات با مقامات عالی روسیه در مورد مهمترین تحولات منطقه، بین المللی و روابط دوجانبه در عرصههای سیاسی امنیتی و اقتصادی مذاکره و ملاحظات جمهوری اسلامی ایران در مورد کریدورها، انرژی و … را مطرح خواهد کرد.
سنگ بنای گروه اقتصادهای نوظهور در سال ۲۰۰۶ میلادی، در حاشیه شصت و یکمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک نهاده شد.
در سال ۲۰۰۹، نخستین اجلاس سران چهار کشور “بریک” (برزیل، روسیه، هند و چین) در یکاترینبورگ (روسیه) برگزار شد که آنها در بیانیه مشترک نهایی، توافق کردند که گفتوگوها و همکاریهای منسجم، فعال، عملگرا، باز و شفاف را نه تنها به نفع کشورهای در حال توسعه و بازارهای نوظهور، بلکه برای ایجاد نظم جهانی هماهنگ که صلح پایدار و مشترک را تضمین میکند، توسعه دهند.
با الحاق جمهوری آفریقای جنوبی در سال ۲۰۱۱، حرف س – “S” – (ابتدای نام South Africa ) به “بریک” اضافه شد.
در اجلاس سران بریکس در آفریقای جنوبی در تابستان ۱۴۰۲، سیریل رامافوزا رئیس جمهور این کشور اعلام کرد که اعضای این گروه (متشکل از برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی) تصمیم گرفته اند از آرژانتین، مصر، اتیوپی، ایران، عربستان سعودی و امارات برای عضویت کامل بریکس دعوت کنند. رئیسجمهوری جدید آرژانتین پس از آن اعلام کرد که کشورش به این گروه نمیپیوندد. سرگئی ریابکوف معاون وزیر امور خارجه روسیه که کشورش ریاست گروه بریکس را برعهده دارد، در پاسخ به پرسشی در این باره گفت: ما دعوت از آرژانتین را لغو نمی کنیم، این دعوت باقی می ماند. خواهیم دید که توسعه بیشتر بریکس چگونه پیش می رود و همکاران آرژانتینی ما درباره این موضوع چه نتیجه گیری خواهند کرد.
کشور روسیه به عنوان رئیس دوره ای گروه بریکس در سال ۲۰۲۴ حدود ۲۵۰ رویداد را در این چارچوب برنامه ریزی کرده است.
در میان اعضای جدید، مشارکت عربستان سعودی در رویدادهای بریکس کمرنگ بوده است. به گفته کنستانتین کاساچف نایب رئیس شورای فدراسیون روسیه، ریاض همچنان در حال بررسی مشارکت در گروه بریکس است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0