مدیرکل دفتر امور میوههای سردسیری و خشک عنوانکرد: پیشبینی تولید ۳۰۰ هزار تن پسته تا پایان سال
تهران- ایرنا- مدیرکل دفتر امور میوههای سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی، تولید حدود ۳۰۰ هزار تن پسته در سال جاری را پیش بینی کرد. به گزارش ایرنا از وزارت جهادکشاورزی، «داریوش سالمپور» افزود: طبق آمارها از حدود ۳۰۰ هزار تن تولید پسته امسال، حدود ۲۱۰ هزار تن پسته خشک و بقیه پسته تر خواهد بود.
تهران- ایرنا- مدیرکل دفتر امور میوههای سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی، تولید حدود ۳۰۰ هزار تن پسته در سال جاری را پیش بینی کرد.
به گزارش ایرنا از وزارت جهادکشاورزی، «داریوش سالمپور» افزود: طبق آمارها از حدود ۳۰۰ هزار تن تولید پسته امسال، حدود ۲۱۰ هزار تن پسته خشک و بقیه پسته تر خواهد بود.
مدیرکل دفتر امور میوههای سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی، سطح باغات پسته کشور را ۶۵۰ هزار هکتار عنوان کرد و اظهار داشت: از این سطح باغات پسته، ۵۵۰ هزار هکتار بارور است.
وی تصریحکرد: برداشت محصول پسته از اواسط شهریور در استانهای تولیدکننده عمده همچون کرمان، خراسان رضوی، یزد، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، خراسان جنوبی، مرکزی، قزوین، قم و تهران آغاز شده و تا اواخر مهر ادامه دارد.
سالم پور گفت: امسال با وجود گرمای تابستان، قطعی برق چاههای آب باغات پسته در برخی مناطق و محدودیت آبی و اثرات کاهشی تولید برخی باغات در بعضی از مناطق و شهرستانهای کشور، وضعیت کلی تولید مناسب میباشد، زیرا بخشی از باغات غیربارور به تولید رسیدهاند و همچنین با مدیریت بهینه باغداران، تنظیم زمان برداشت، رعایت توصیههای فنی و اجرایی کارشناسان جهاد کشاورزی، استفاده از نتایج تحقیقات محققان و اقدامات پیشگیرانه و کاهنده خسارت، اثرات این وضعیت تعدیل و کنترل شده است.
مدیرکل دفتر امور میوههای سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی، درباره اصلاح و نوسازی باغات پسته افزود: اصلاح و احیای باغات درجه ۲ و حذف و جایگزینی باغات درجه ۳ و غیراقتصادی از عمده کارهایی است که در برنامه ششم و هفتم توسعه در دستور کار معاونت امور باغبانی قرار گرفته است.
سالمپور ادامهداد: در سال نخست برنامه هفتم توسعه، نزدیکبه ۸۰ هزار هکتار از کل باغات سردسیری و خشک برای اصلاح و احیاء هدفگذاری شده که بخش بیشتر آن مربوط به باغات پسته و انگور کشور است.
اصلاح و احیای باغات درجه ۲ و حذف و جایگزینی باغات درجه ۳ با هدف افزایش بهرهوری، افزایش کمّی و کیفی محصول و تولید اقتصادی و تجاری انجام میگیرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0